dijous, 25 de febrer del 2021

CAP DE SETMANA MOLT LLARG!! (25/02/21)

 ESTIMADES FAMÍLIES...

Com sabeu, aquest cap de setmana és molt llarg, com unes mini vacances...😉😊, però tenim la segona avaluació que ens encalça i no ens podem relaxar gaire.

A més de les tasques que s'han donat aquests dies, duen les següents feines:

*Fitxes interactives: problemes matemàtics.

Per fer-los han de tenir a devora paper, llapis i goma per poder fer les operacions ( si ho necessiten).

Dimecres, na Yolanda i na Mari Carmen han d’haver rebut als correus respectius aquestes pàgines interactives de problemes.

https://es.liveworksheets.com/si752356lu ( de 2 xifres)

https://es.liveworksheets.com/jk789132fr (de 3 xifres)


Per si algú no ho ha fet mai, en acabar els problemes s’ ha de pitjar “ TERMINADO”. Després dona dues opcions: corregir o enviar per correu al professor.

Heu de pitjar aquesta darrera opció (enviar al correu).

Recordam els nostres correus:

ytrilla@cpgasparsabater.org (YOLANDA)

mcmoral@cpgasparsabater.org ( MARI CARMEN)


També duen una lectura en format còmic, ja que hem començat a treballar aquest tipus de text. L’ han d’haver llegit per a dijous

Com sempre, us aconsellam que la llegeixin en veu alta i davant d’un adult, per solucionar problemes de vocabulari i de comprensió, ajudar- los amb l'entonació, recordar-los les pauses, etc. Si la llegeixen un parell de vegades, millor, per donar velocitat.😉

NOTA 1: que no oblidin estudiar per a la prova de la 2a part del tema de socials i les pàgines del quadernet de mates 2.2.

NOTA 2: aquells infants que tinguin pàgines sense fer dels temes 6 i 7 del quadernet de mates 2.2 (blau cel) ,que aprofitin alguna de les estones d'aquests dies per fer les que puguin,(excepte la pàgina 12), ja que ja hem començat el tema 8. 


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!🙏

Que passeu molt bon cap de setmana!!!

🌞🌞🌞😎



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UN REGALET PEL RECORD...❤️

  Estimades  famílies... Teníem pendent una darrera entrada ...   Aquest petit detall és perquè tingueu un record del curs 2020-2021 d'a...