dijous, 26 de novembre del 2020

Feines per a la propera setmana (26/11/25)

 Estimades famílies...

A continuació us explicam algunes tasques per a la propera setmana:


*Durant el cap de setmana us demanam una feina especial: haureu de pujar al DRIVE la gravació del "Trabalenguas de la R" que ells/elles han triat. És a dir, haureu de gravar el vostre infant recitant o llegint el més ràpid possible "El trabalenguas" i pujar el video a la carpeta que duu el seu nom del DRIVE. Ja veureu que no és difícil.

Al blog de l'escola teniu un tutorial per saber com fer-ho.


D'aquesta manera complim dos objectius: practicar l'embarbussament i practicar aquesta altra forma d'entregar les feines.

En el DRIVE trobareu la carpeta del curs de SEGON i dedins d'ell dues carpetes: SEGON A i SEGON B. Entrau al curs del vostre fill/a i cercau la carpeta que duu el seu nom.

* DIMECRES dia 2: PROVA de NATURALS. Duran el Projecte el cap de setmana. Hi ha una entrada anterior que ho explica detalladament.

*Per a DIJOUS dia 3 han de practicar el "DICTADO PREPARADO" que, aquesta vegada, treballa dues normes: la "R/RR" i la " M antes de P y B". Duran el quadern ( verd) el cap de setmana.

Salutacions cordials i gràcies per la vostra col.laboració.

5 comentaris:

  1. Bones, ses carpetes es possaran durant es cap de setmana?, es de 2 B no duen es cuadern per poder practicar es dictat preparat, el podeu possar per aqui. Gracies i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Hola Xisca. Les carpetes estan al Drive. Si entrau a Unitats compartides, a Alumnes i després a SEGON, trobareu 2n A i 2n B.
    El dictat l'acabam de penjar a una nova entrada.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Acab de mirar en compartir a drive i no me surt cap carpeta. 😅

    ResponElimina

UN REGALET PEL RECORD...❤️

  Estimades  famílies... Teníem pendent una darrera entrada ...   Aquest petit detall és perquè tingueu un record del curs 2020-2021 d'a...