divendres, 9 d’octubre del 2020

Deures de cap de setmana i altres informacions (9/10/20)

 Estimades famílies...


Aquest cap de setmana llarg duen els deures següents:

*Una lectura en Castellà , "Marieta sueña", que han de llegir al menys dues vegades  (una d'elles en veu alta a devora d'un adult). Al final de la lectura hi ha un exercici per fer.


* Deures del quadernet de  mates:

-Pàg. 7 : 2n A.

-Pàg. 9: 2n B.


Altres informacions:


*Duen apuntada la nota de la prova del "Calendari".

Si algú l'ha de repetir perquè no li hagi anat bé, ho duu apuntat a l'agenda. Ha de repassar els dies i els mesos (també saber-los escriure) perquè ho tornarà a fer dimarts.


*Duen apuntat el resultat del primer full de "Càlcul de sumes". ( Si teniu dubtes sobre el seu funcionament, consultau l'entrada feta el dia 7/10/20).

*Dilluns vespre o dimarts dematí, pensau-hi a repassar amb els vostres infants què han fet el cap de setmana, perquè ho tinguin fresquet dimarts a l' hora de fer l'activitat de l'escrit lliure.


Que passeu molt bon cap de setmana!!

Fins dimarts!!





2 comentaris:

  1. Hola Maricarmen. Hemos intentado entrar en el quizizz de las mayusculas y los puntos pero nos dice que el usuario no es válido. ¿Nos puedes indicar cómo entrar? Gracias y buen finde semana largo

    ResponElimina

UN REGALET PEL RECORD...❤️

  Estimades  famílies... Teníem pendent una darrera entrada ...   Aquest petit detall és perquè tingueu un record del curs 2020-2021 d'a...